Setmanari d'informació local - 138 anys

L’ocupació hotelera de Sóller supera el 65% al mes de febrer

Són dades molt superiors a les dels anys prepandèmia 2018 i 2019

Gairebé tota la planta hotelera estarà oberta al mes de març. | I.C.

El sector turístic continua en vies de creixement a Sóller. L’ocupació als establiments hotelers del municipi durant el mes de febrer s’ha situat al 65,5%, una xifra molt per sobre de la mitjana d’altres anys al mateix mes. Si ho comparam a anys anteriors a la pandèmia, durant el 2018 els hotels van arribar a una ocupació del 47,98% i fins i tot durant el 2019 la mitjana va davallar en gairebé la meitat a la d’enguany, situant-se al 33,75% de places ocupades. Respecte de l’any passat, la diferència no és tan accentuada, si bé l’ocupació del mes de febrer va ser del 59,23%.


Les darreres dades, per tant, indiquen una clara recuperació sobretot pel que fa al turisme senderista, un nínxol del qual l’Associació Hotelera de Sóller en continua fent campanya per difondre la Vall en tant que «és un visitant amant de la natura, l’entorn i que consumeix producte d’aquí», assegurà el president de l’entitat, Lluís Rullan.


Així mateix, el president dels hotelers viatjarà la setmana que ve a la Fira Turística a París per continuar amb la promoció de la Vall, en un moment en què gairebé la totalitat de planta hotelera estarà oberta ja aquest mes de març «perquè les reserves d’ara i fins abans de l’estiu són bastant bones malgrat l’encariment del preu dels vols», afirmà Rullan.

Platges
Tot i que l’obertura de les platges no està prevista fins al mes d’abril per a les festes de Pasqua, l’Associació Hotelera de Sóller sol·licità a l’empresa concessionària que retiri les canyes i el material que arrossegà el temporal de setmanes anteriors i que deixà l’arena inutilitzable i amb restes de vegetació. De fet, la setmana que ve la brigada de l’empresa començarà el condicionament de les platges que gestiona al Port com a pas previ a la instal·lació de tot el material per començar la temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.