Setmanari d'informació local - 138 anys

Els parcs infantils de l’Infante Lois i el Camp de s’Oca seran inclusius amb blocs adaptats

Dos dels jocs seran condicionats al 100% i un, al 50%

Imatge d’un bloc del parc infantil del Camp de s’Oca, el qual serà canviat pròximament. | ARCHIVO

Els parcs infantils de l’Infante Lois i el Camp de s’Oca seran inclusius pròximament. Gràcies a la instal·lació de tres nous blocs adaptats, els parcs seran condicionats per tal que tots els infants del municipi puguin gaudir de les dues instal·lacions.


Aquesta inclusivitat respon a les inquietuds i necessitats que els pares i mares d’infants amb diversitat funcional han manifestat a l’Ajuntament durant els darrers anys en nombroses reunions. Des del moment de la instal·lació dels nous jocs, els seus infants podran jugar en els blocs instal·lats com la resta de joves del poble. La regidora de Participació Ciutadana, Mar Castañer, ha informat aquesta setmana que els plànols dels blocs que s’instal·laran ja estan acabats. Per tant, la regidora organitzarà durant la pròxima setmana una reunió amb els familiars dels infants per tal de mostrar com seran les noves instal·lacions infantils.


Els parcs infantils comptaran amb tres blocs adaptats destinats a diferents edats. Hi haurà un bloc pels infants d’entre zero i tres anys, un altre pels joves d’entre tres i sis anys, i un darrer pels infants d’entre sis i nou anys. D’aquests tres nous jocs, els dos destinats als infants més petits, de zero a tres i de tres a sis, seran condicionats al 100%. Per altra banda, el bloc destinat als joves d’entre sis i nou anys serà adaptat al 50%.


Cal destacar que els nous blocs condicionats dels parcs del Port i Sóller es basaran en la psicomotricitat i l’equilibri.


Mar Castañer ha explicat que «hem fet constants reunions amb els familiars per resoldre les seves necessitats. Entre altres, hem fet pàrquings més amples per la seva comoditat i hem adaptat l’entrada del Casal Jove, els tallers del qual disposaran de monitors especialitzats per a ells». Conclou afegint que «també hem fet molts altres canvis durant aquests anys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.