Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Det serà el pregoner de la Fira de la Taronja que tendrà lloc el 29 i 30 d’abril

El premi Taronja d’Or serà entregat a Tolo Oliver, més conegut com a ‘Bufarut’, per la seva llarga trajectòria

49149
Imatge de Joan Det, pregoner de la Fira de la Taronja.

La Fira de la Taronja 2023 ja té data. Serà els dies 29 i 30 d’abril i ha assignat el seu pregoner i també el seu Taronja d’Or. Després d’una reunió celebrada durant aquesta setmana entre el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, i el clúster Sóller Bon Dia, s’han donat a conèixer els noms dels dos importants protagonistes.


El jove pagès Joan Det, de 29 anys, serà el pregoner de la fira. La decisió de l’elecció de Det, qui es dedica al món de la taronja des de fa molts anys, ha suposat ser innovadora respecte d’altres anys, ja que els pregoners acostumaven a ser persones majors. El regidor Aguiló ha explicat que «el pregoner, com sempre, ha de ser algú vinculat al sector primari. Però enguany, hem volgut innovar elegint a algú jove. Pensàrem que en Joan Det era la persona ideal». A més, afegeix que «d’aquesta manera, volem incentivar també que els joves valorin l’important món de la pagesia». El pregó se celebrarà el dissabte 22 d’abril.


Per altra banda, el premi Taronja d’Or serà entregat a Tolo Oliver, més conegut com a ‘Bufarut’, per la seva llarga trajectòria. Aguiló ha explicat que «és un home que ha anat sempre per tots els mercats de l’illa venent taronja de la Vall, promocionant així el nostre producte, i creim que es mereix aquest reconeixement». El sis de maig li entregaran el premi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.