Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSOE demana investigar un abocament al polígon

El material de runa està tirat a un solar de Son Angelats

49219
Les restes de material d’obra abocades al solar.

El partit socialista ha demanat a l’Ajuntament que investigui la procedència de les restes d’asfalt ubicades en un solar del polígon de Son Angelats. El PSOE va fer una petició formal perquè el Consistori faci una inspecció per saber si es tracta de les restes dels treballs d’asfaltatge que es duen a terme aquests dies al centre de Sóller i si aquesta deixalleria d’obra «s’està tractant de forma adequada o, per contra, es tracta d’un abocament no permès en un solar del municipi», explicà el portaveu, Jaume Mateu.


En una nota de premsa, la formació política considera que les restes de construcció s’haurien de tractar tal com marca la normativa i ser transportades en una planta de tractament específic, i recorden que «les obres necessiten una autorització específica per al tractament de residus de construcció i demolició», afirmà Mateu.


Tot i això, els socialistes apunten no tenir coneixement de si les restes situades a un solar de Son Angelats «són producte dels treballs d’escarificació i retirada de l’antiga placa de quitrà dels carrers o de la nova construcció d’una nova pista esportiva a l’aparcament del poliesportiu».


Per la seva banda, el regidor de Béns i Serveis, Carlos Darder, afirmà que es tracta d’un punt «d’apilament de material per no sacrificar més aparcaments del centre de Sóller» mentre duren els treballs a diferents punts del municipi i s’acumulen al solar abans de traspassar-los a la planta de tractament de residus. Així mateix, el regidor titllà de «lamentable» la postura dels socialistes «quan en qualsevol legislatura s’habiliten punts estratègics i quan s’acaba l’obra porten tot el material a tractar», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.