Setmanari d'informació local - 139 anys

L’Ajuntament vol posar llambordes al carrer Trinitat de Biniaraix

49283
Punt on començaria la col·locació de les llambordes.

L’Ajuntament vol posar llambordes al carrer Trinitat de Biniaraix, per aquest motiu el projecte d’asfaltatge en aquest llogaret només ha arribat fins a l’encreuament entre el camí de Biniaraix i la pujada del carrer del Salvador. Així ho explicà el regidor de Béns i Serveis, Carlos Darder després de conèixer les queixes d’alguns veïnats en conèixer que el paviment nou no arribaria fins a les rentadores.


L’asfaltatge del camí de Biniaraix s’inicià a principis de setmana seguint amb les tasques de pavimentació de diferents carrers a Sóller. Aquesta via era una de les que estaven amb més mal estat, ja que «feia molts anys que no es posava asfalt a la carretera», assegurà darder. Tot i això, els treballs s’aturaren just abans de començar el carrer de la Trinitat fins a les rentadores «perquè la nostra intenció és col·locar llambordes al carrer perquè quedi integrat dins l’entorn d’un lloc declarat Bé d’Interès Cultural».


L’aturada de l’enquitranada coincideix just en un lloc on setmanes enrere es va reparar una ruptura d’una canonada de fecals que vessava dins un hort. Les tasques es feren per via d’urgència per tal d’evitar coincidir amb els treballs d’asfaltatge. Així i tot, s’ha cobert el tram que entrà en obres de quitrà a l’espera de poder engegar el projecte «més endavant», explicà el regidor.


Val a dir la decisió per dur endavant aquest projecte de col·locar llamordes com a nou paviment haurà d’esperar a la celebració dels propers comicis porgamats per a maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.