Setmanari d'informació local - 139 anys

La Taula contra la violència de gènere fa balanç del semestre

També es presentà el model de gestió de festes locals

Els assistents a la Taula, on es presentaren les actuacions del darrer semestre.

El passat divendres es va dur a terme a la Fundació Deixalles la IV Taula Comarcal de coordinació contra la violència de gènere, organitzada pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sóller.


En ella es presentaren les actuacions que s’han duit a terme a les diferents comissions de la Taula Comarcal contra la violència de gènere de Sóller, Deià i Fornalutx durant el darrer semestre.


Una de les comissions està formada pel Centre de Salut, la Policia Local, la Guàrdia Civil i els Serveis Socials. Mentre que l’altra comissió està formada pels centres escolars i altres entitats i recursos als quals poden accedir les persones afectades. La Taula Comarcal va servir per exposar i ajuntar totes les actuacions duites a terme per part de les dues comissions. A part de les entitats ja citades, també hi hagué representació municipal i supramunicipal, com del Consell o d’IB Dona.


A més, l’esdeveniment del passat divendres també serví per presentar el Model de gestió de festes locals. Membres del PADIB (Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears) s’encarregaren de presentar el Model.


Finalment, Sara Luque, que és la portaveu de l’equip de treball del Pla Comarcal d’Addiccions, s’encarregà d’informar sobre totes les mesures de prevenció en perspectiva de gènere i consum de substàncies tòxiques desenvolupades per l’Ajuntament de Sóller de cara al Firó d’enguany i a les pròximes festes. Biel Alzamora conduí la IV Taula Comarcal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.