Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya electoral començarà passat el Firó

La tradicional penjada de cartells serà dimarts dia 16

49341
Els partits polítics respecten els dies festius.

El sus a la campanya electoral a Sóller serà uns dies més tard que a la resta de Mallorca. Com ja és tradició al municipi quan les eleccions coincideixen amb les festes de maig, els partits polítics locals començaran oficialment la campanya electoral passat el Firó.
Així, l’habitual penjada de cartells i pancartes s’ha programat per dimarts dia 16, això és dimarts de la setmana que ve.


D’aquesta manera els partits polítics no disposaran d’un espai als plafons habilitats a l’espai públic per respectar els dies de festa de Fira i Firó. No obstant això, la majoria de les formacions han traslladat les accions per donar a conèixer part de les seves propostes programàtiques a les xarxes socials. Fins i tot, el debat entre diferents forces també es duu a terme aquests dies mitjançant les plataformes digitals o també ocupant una paradeta els dies de mercat.

Dones
Només dues dones es postulen per ser batlesses a l’Ajuntament de Sóller. Del total de les sis candidatures que es presenten per governar el municipi després de les eleccions del proper 28 de maig, tan sols Més per Sóller amb Laura Celià al capdavant i Podemos amb Cati Pizá al davant han optat per col·locar unes representants feministes al capdavant de les llistes. La resta de formacions estan encapçalades per Jaume Mateu del PSOE; Jaume Bestard de Proposta per les Illes; Miquel Nadal pel PP i Sebastià Aguiló per Seny i Sentit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.