Setmanari d'informació local - 138 anys

«No ens agradaria una majoria absoluta, volem polítiques de consens»

49357
Xisco Martí es presenta a la batlia de Fornalutx.

La política medioambiental és l’eix del programa amb el que Xisco Martí (Fornalutx, 1982) es presenta a la batlia del poble pel PSOE. Agent de la Guàrdia Civil en excedència i actual director comercial de la cadena d’alimentació Agromart, fou ciclista d’elit. És el primer cop que opta a la batlia.

-Quins són els eixos del vostre programa?
-Volem dur Fornalutx cap a una protecció de grans projectes urbanístics. Els eixos són: un concienciament medioambiental absoluta amb l’ús de l’aigua, l’energia, el reciclatge i la detecció i reparació de fugues d’aigua. Bàsicament, conservar el que tenim i, en la mesura del possible, millorar-ho amb transparència.

-Quina seria la primera mesura si sou elegit batle?
-Instaurar un nou sistema de gestió dins l’Ajuntament on les consultes dels ciutadans trobin una resposta ràpida. Informació de les seves inquietuts i subvencions, entre d’altres. També volem reconsiderar el trasllat de la seu de l’Ajuntament a Ca’n Xoroi.

-Per què Fornalutx necessita un canvi?
-Fornalutx necessita un canvi perquè porta molts d’anys de polítiques ràncies, antigues, i necessitam sang fresca i una visió més pro activa. Volem fer polítiques de consens, no passar el ‘rodillo’. No ens agradaria governar amb majoria absoluta. Per la nostra manera de ser volem que les nostres polítiques siguin consensuades amb les altres forçes. -Hi ha nous projectes urbanístics?
-Que jo sabi no. El que és segur és que si entram intentarem que no n’hi hagi. No els promourem.

-Quina posició teniu sobre la festa del Bou?
-Mantindrem la festa del Bou, sempre dins el marc legal. Per mi és una celebració que he viscut des de la infància. No crec que l’animal patesqui un maltractament. És un sentiment però entenc la postura dels animalistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.