Setmanari d'informació local - 138 anys

«Més del 90% d’objectius s’han complit o estan en procés de ser acabats»

49385

Cristina López (Deià, 1979) pren el relleu de Lluís Apesteguia com a candidata d’AD a la batlia del poble, on es presenta per primera vegada. Actualment, regenta un negoci d’hosteleria amb la seva parella.

-Quins són els eixos del vostre programa?
-Millorar la mobilitat, augmentant el nombre d’aparcaments i limitar els estacionaments a Arxiduc Lluís Salvador i fer les zones ZAR zones ACIRE. Acabar la recollida selectiva porta a porta, la municipalització de l’aigua, obres viàries, el Pla General... També potenciar la diversificació econòmica, la cultura, l’educació i la vida social.

-Quina seria la primera mesura si sou batlesa?
-Qui sigui batle haurà de dur a terme les festes de sant Joan just entrar, com cada quatre anys [riu]. M’agradaria que la primera mesura fos iniciar la recollida selectiva, si els jutjats ens deixen, o la modificació de les NNSS per poder cedir uns terrenys municipals que hem aconseguit tenir a l’IBAVI per fer-hi habitatge públic.

-L’oposició afirma que es comprometeren a inicis de legislatura moltes mesures que no han complert.
-De les 150 mesures que dúiem al programa, 119 estan acabades; 22 en procés i només 13 han quedat pendentes. Més del 90% en 4 anys, tenint en compte la pandèmia i la crisi dels preus. Em sorprèn que l’oposició, que ha estat responsable, ara es mostri tan injustament agressiva... Pensam que són els nervis de les eleccions. Però tenim esperances a seguir arribant a grans acords. Tot el seu programa (menys la construcció de la piscina) són mesures que estan en marxa avui.

-Per què s’hauria de votar Agrupació Deià?
-Per seguir amb un canvi centrat en les persones, en la democràcia i en la sostenibilitat. Som un grup preparat i que sempre fa feina en positiu pel nostre poble defugint la crispació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.