Setmanari d'informació local - 138 anys

El Tren invertirà 1,5 milions d’euros en la compra de tramvies

La companyia les adquireix per reforçar el servei per la forta demanda

El Tren inicià la seva activitat al mes de febrer, després de dos mesos d’aturada. | I.C.

El Ferrocarril de Sóller invertirà més d’1,5 milions d’euros en la compra de nous tramvies procedents de La Corunya i que actualment estan fora de servei i que s’adaptaran per al seu ús entre Sóller i el Port. La inversió en aquest projecte està destinat a reforçar el servei a causa de la forta demanda que té la companyia, qui ha hagut d’augmentar també les freqüències per la gran afluència de visitants.

El president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol, conformà que aquest projecte «permetrà atendre de manera més eficient la demanda de passatgers i garantir un servei d’alta qualitat». A més, explicà que actualment està esperant la constitució del nou consistori de la ciutat gallega per continuar amb les negociacions.

Promoció

Des del Tren també s’ha implementat una campanya relacionada en captar clients durant la temporada baixa amb l’objectiu d’atreure «visitant durant els períodes de menor afluència turística i que ajudarien a estendre la temporada», afirmà el president. Mayol assenyalà també que les perspectives d’aquesta temporada són bones, «però cal estar expectants a factors externs com la guerra d’Ucraïna o les properes eleccions generals».

Així i tot, el ferrocarril hagué d’ampliar freqüències per satisfer la forta demanda de l’estiu, però també d’altres mesos, pujant el nombre de sortides diàries per «oferir un servei més complet» tant pel que fa al tramvia fins al Port com amb el tren que arriba a Palma.

Amb aquesta mesura i altres millores que ha anat desenvolupant l’empresa durant la temporada baixa, el Tren de Sóller «es consolida com un dels principals atractius turístics de l’illa constituint un important motor turístic acollint milers de visitants a l’any» i ara sumant més combois als quals ja cobreixen la línia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.