Setmanari d'informació local - 138 anys

Nou accident de trànsit a la zona del Monument

El conductor va donar positiu a la prova d'alcoholèmia

La part davantera del vehicle quedà destrossada.

La Carretera Desviament, concretament la zona del Monument on les vies del tramvia travessen la carretera, fou ahir l'escenari d'un nou accident de tràfic. Casualment, són nombrosos els accidents que s'estan produint en aquest punt durant els darrers mesos i anys.

Els fets es produïren ahir capvespre quan un cotxe de lloguer que venia del Port de Sóller va envestir un dels pals de la línia ferroviària. Dins el vehicle hi circulaven cinc persones estrangeres, tres adults i dos infants. L'impacte del cotxe contra el pal del tramvia fou prou fort i es preveu que el vehicle circulava a una alta velocitat. La part davantera quedà destrossada i els airbags del cotxe botaren en el moment de l'impacte.

Els veïns de la zona s'encarregaren ràpidament d'ajudar i socórrer als accidentats. Pocs minuts després, Tràfic es va desplaçar al punt on es va produir l'accident per aclarir els fets. La Guàrdia Civil va sotmetre al conductor del vehicle a la prova d'alcoholèmia, la qual li repetiren fins en quatre ocasions, i on donà positiu amb una alta taxa d'alcohol. Dues ambulàncies acudiren també ràpidament a la zona per ajudar els ferits. Cap dels infants ni els adults patiren greus lesions.

Per sort, aquesta vegada el vehicle no va tombar el pal de la línia ferroviària i, per tant, la catenària que aporta energia elèctrica als tramvies no ha quedat danyada, fet que no ha provocat que el servei ferroviari s'hagi hagut de detenir, tal com sí que va ocórrer fa unes setmanes on un altre accident va aturar el servei del tramvia durant una jornada. Avui al matí els tècnics ja han reparat els mals ocasionats per l'accident.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa 11 mesos
Quan serà que l'ajuntament posarà barreres que s'alcen y baixen en els passos del tranvia?. Tant al carrer del camp de s'Oca com al Monument, per exemple. Tal i com fan a altres paisos, on els passos a nivell tenen una "senyora" barrera, i no necessariament tenen tantes freqüències com el nostre tramvia.
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente