Setmanari d'informació local - 138 anys

L’ocupació hotelera al maig continua a l’alça i arriba al 86%, tres punts més que a l’abril

L’OIT registrà un nou rècord amb 7.461 visites

49467
SOLLER - TURISMO - TURISTAS PASEANDO POR LAS CALLES DE SOLLER. | Jaume Quirós

L’ocupació hotelera continua a bon ritme. Durant el mes de maig l’ocupació als establiments de Sóller se situà al 86,04%, un punt més respecte del mateix període de l’any passat i tres punts per sobre del mes d’abril, on els llits ocupats ja foren del 83%. Aquests valors se situen, per tant, en xifres d’anys anteriors a la pandèmia en què l’ocupació ja al mateix mes rondava molt per damunt del 80%.
Pel que fa a les nacionalitats, l’alemanya, «com és habitual aquest mes de cada any és la primera en percentatges», assegurà el president de l’Associació Hotelera, Lluís Rullan. Després del mercat alemany, els turistes que més visiten la vall són els britànics i, en tercer lloc, s’han posicionat «els clients escandinaus», comentà Rullan, deixant per darrere els visitants de nacionalitat francesa.

Rècord
L’augment de turistes també s’ha fet notar a les oficines d’informació turística (OIT). De fet, durant el mes de maig, el furgó situat a la plaça d’Espanya registrà un nou rècord de visites i va atendre 7.461 consultes, es tracta de 1.300 persones més respecte de fa un any. Aquests valors tan elevats només s’apropen als visitants que passaren per atenció al visitant l’any 2017, quan s’acostaren a l’oficina turística 7.323 persones. Així i d’ençà que hi ha un registre a l’OIT s’ha detectat una nova marca.
Quant a nacionalitats, són una mica diferents dels registres que té l’Associació Hotelera, situant-se, en primer lloc, els turistes de nacionalitat britànica; segueixen els espanyols provinents de diferents autonomies; després els francesos i alemanys i, en darrer terme, els turistes escandinaus o d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.