Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Les negociacions entre Seny i Sentit i el PP, encallades

Aguiló estaria disposat a renunciar a la batlia però no a ser primer tinent de batle

Quan falten pocs dies perquè es constitueixi el nou Consistori, continuen les negociacions entre les diferents formacions polítiques. Pel que fa a Seny i Sentit i PP, es mantenen encallades per qui ha d'ocupar el càrrec de primer tinent de batle. Segons declaracions del cap de llista del partit independent, Sebastià Aguiló "no tendríem cap problema a renunciar a la Batlia, però sí que estam aturats per qui seria el primer tinent de batle". Així i tot, Aguiló ha manifestat que sí que estan d'acord en la part que afecta "als acords de programa, ja que coincidim amb la majoria de temes i en aquest sentit no hi ha cap problema".

La nova formació ha demanat també les àrees que gestionà la legislatura passada Aguiló (Turisme i Promoció Econòmica i Agricultura) i també Urbanisme i Patrimoni; Desenvolupament Local i Mobilitat Urbana. A més, Seny i Sentit voldria dues dedicacions exclusives, a més del primer tinent de batle "perquè és una manera d'equilibrar un pacte de dos".

Acords amb l'esquerra

Pel que fa a les negociacions amb els dos partits d'esquerra, Més i PSOE, Aguiló reconeix que matemàticament existeix també aquesta possibilitat i que les reunions "són una altra manera totalment diferent de negociar. Parlam de programa, però també estam negociant la batlia". Segons el candidat de Seny i Sentit "no descartam cap escenari, però seria més complicat governar amb les administracions supramunicipals".

No obstant això, les reunions i negociacions cotinuaran avui i demà a l'espera d'arribar a un acord, sinó el PP podria governar en minoria "una opció que tampoc es descarta", afegí Aguiló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.