Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Dilluns es reprèn l’asfaltatge de prop d’una vintena de carrers

El carrer del Celler fou un dels primers en tenir nou paviment, dels 43 de la llista.

La setmana que ve l’empresa que té la concessió de l’asfaltatge dels carrers de Sóller continuarà amb les tasques d’enquitranat. El regidor de Béns i Serveis en funcions, Carlos Darder, informà que a partir de dilluns prop d’una vintena de carrers «s’asfaltaran després d’una aturada de gairebé dues setmanes».


Els operaris començaran pel camí de Son Pons, explicà Darder, «ja que el marge està reparat i així podrem obrir el carrer al trànsit», assegurà. La resta de carrers s’anirà asfaltant segons les indicacions que marqui Policia Local i que «afecti en la menor mesura possible al trànsit i a la mobilitat».


D’entre aquesta vintena de carrers s’ha de renovar el paviment dels carrers Germà Bianor i un tram de Juli Ramis; carrer de sa Mar; Ses Fontanelles; camí Vell del Port o Es Camp Llarg. Així i tot, Darder destacà que ja s’han asfaltat «més de la meitat dels carrers, ja que n’hi havia més de quaranta per enquitranar».


La renovació del paviment de molts carrers de Sóller va ser una de les propostes que s’aprovà aquest darrer any amb el romanent de tresoreria. El pressupost assignat per l’Ajuntament ha arribat a gairebé un milió d’euros, en unes tasques que començaren a finals del mes de febrer i que s’allargaran fins a finals del mes de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.