Setmanari d'informació local - 139 anys

Apesteguía torna ser batle de Deià gràcies a la renuncia de López

Lluís Enric Apesteguía ha estat elegit batle de Deià per segona vegada, amb els vots d'Agrupació Deià, malgrat no haver encapçalat la llista electoral. Al ple de constitució es va viure un moment tens, en declarar la candidata de la llista més votada, Cristina López, la seva intenció de no proposar-se per al càrrec. Tot i l'excepcional situació, no hi va haver cares de sorpresa a la sala, ja que així estava previst i anunciat per part dels ecosobiranistes.

Francesc Salas (Per Balears), a l'oposició, també va presentar la seva candidatura, per respecte als seus votants que, segons va afirmar, «ens han demanat que exercim com a oposició». Finalment, per lògica aritmètica, la votació es va traduir a l'elecció del nou candidat, i fins divendres alcalde en funcions. Cristina López, després de cedir el seu lloc, continuarà com a regidora de l'equip de govern.

Al seu parlament, el nou alcalde va dedicar unes paraules a Cristina López. «Seria una grandíssima batlessa, però atesa la seva renúncia, he acceptat aquest càrrec», va dir Apesteguía i, visiblement emocionat, va expressar el seu agraïment a la família, amistats i votants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.