Setmanari d'informació local - 139 anys

El Govern manté per demà l'alerta per pols en suspensió en l'aire

El Govern mantindrà activada per a aquest dijous 22 de juny l'alerta a les Illes per superació del valor límit diari per a la protecció de la salut de partícules de pols (PM10).

L’executiu va activar ahir dimarts aquesta alerta per l’aparició de pols en suspensió, degut a un episodi natural d'intrusió de pols sahariana que està afectant la Península i l'Arxipèlag. El valor s'estableix en 50 ug per metre cúbic i afectarà totes les illes.

El Govern recomana a la població general reduir les activitats prolongades i enèrgiques a l'aire lliure. A més, aconsella als grups de risc com persones majors i persones amb malalties respiratòries que facin les activitats en interiors, i fins i tot que les ajornin per a quan la qualitat de l'aire sigui bona o raonablement bona.

D'altra banda, aquesta setmana s'han notat les elevades temperatures registrades a la Vall. Dilluns la màxima arribà als 35,1 a l'estació situada a Sa Vinyassa, mentre que dimarts el termòmetre registrà a la mateixa estació metereològica una temperatura màxima de 34,4 graus centígrads.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.