Setmanari d'informació local - 139 anys

L’equip de govern estarà format per 24 regidories i cinc tinents de batle

El PP es queda amb tres dedicacions exclusives i Seny i Sentit amb una, perquè Aguiló de moment hi renuncia, però no la cedeix

Els onze integrants de l’equip de govern format per PP i Seny i que lidera el batle Miquel Nadal. | Irene Cabrer

Gairebé una setmana després que PP i Seny i Sentit formalitzassin un acord mitjançat una encaixada de mans, ahir es va donar a conèixer l’organigrama del nou Ajuntament. Així, l’equip de govern estarà format per un total de 24 regidories, de les quals 19 seran per al PP i la resta pels integrants de Seny. A més, els populars es queden amb la batlia i tres tinents de batle que recauen en Carlos Darder; Mar Castañer i Juanan Lorente. Sebastià Aguiló i Pep Porcel tendran el primer i cinquè tinent de batle.
Respecte de les dedicacions exclusives i a falta de signar un acord que s’ha d’aprovar mitjançant plenari, el PP es queda amb tres dedicacions exclusives adreçades al batle, Miquel Nadal; Carlos Darder i Mar Castañer. Mentre que Esther Alonso en tendrà una altra, perquè Aguiló de moment renuncia a la seva, però ja avançà que no la cediran.

Distribució
La distribució d’àrees acordades pel pacte atorga al batle també la regidoria d’esports. Mar Castañer durà la gestió de les regidories de Presidència, Comunicació; Premsa i Protocol; Festes i Joventut; Infància i Igualtat i Recursos Humans. Carlos Darder tendrà la major part de la càrrega amb la gestió de Presidència i Assumptes Generals; Infraestructures i Vies Públiques, Contractació i Governació. Andrea Pomar es reserva Hisenda i Educació; Antònia Frau, Cultura i Sanitat; Llum Castañer continuarà a Serveis Socials i Gent Gran i Biel Barceló durà la regidoria de Participació i Transparència i serà batle del Port. Juanan Lorente gestionarà Patrimoni, Medi Ambient i una nova regidoria anomenada Sóller Activa.
El regidor Sebastià Aguiló continuarà amb Promoció Econòmica i Turisme, Agricultura, Pesca i Ramaderia i la regidoria de Gestió Ambiental. Mentre que Esther Alonso serà la regidora d’Activitats, Obres i Urbanisme i Pep Porcel gestionarà l’àrea de desenvolupament d’Espai Urbà, Ajudes de Mobilitat, infraestructures urbanes i pla de Mobilitat.
En declaracions a aquest setmanari, Nadal assegurà que «la setmana que ve es donaran a conèixer els acords programàtics dels dos partits».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.