Setmanari d'informació local - 139 anys

Sóller se suma al dia de l'orgull LGTBIQ+

Més per Sóller no ha assistit a l'acte

En un acte celebrat a la Sala Magna i amb un públic integrat majoritàriament per polítics, Sóller s'ha sumat al dia de l'orgull LGTBIQ+. La persona encarregada de llegir el manifest ha excusat la seva absència, i en el seu lloc han llegit el manifest els regidors, Mar Castañer i Sebastià Aguiló i el batle, Miquel Nadal. Del text s'extreu que aquest dia és més que necessari per reivindicar "totes les identitats, orientacions sexuals i de gènere que anteriorment han estat marginades, perseguides, assassinades i reprimides". També, s'ha fet menció en seguir apostant per canviar el món i "denunciar l'assetjament i continuar treballant perquè no sigui necessari reunir-se cada dia 28 de juny".

Aquest no ha estat l'únic que s'ha celebrat a Sóller amb motiu de la celebració del dia internacional de l'orgull LGTBIQ+, sinó que en el marc de les festes de Sant Pere, al Port es va celebrar ahir una festa Holi amb l'ambientació de la batucada.

Més per Sóller

Els quatre components de la formació Més per Sóller no han assistit a l'acte organtizat a l'Ajuntament. A través d'un comunicat, han manifestat que no participarem a cap dels actes programats per l’Ajuntament en el dia de l’orgull LGTBI, "si l’equip de govern municipal no es desmarca públicament de la línia iniciada per la messa del parlament". Per aquest motiu, han demant al batle, Miquel Nadal "que lideri la denúncia dels fets i es desmarqui de la deriva ultra del Parlament, per demostrar que el poble de Sóller defensa de veres els drets del col·lectiu LGTBI i està disposat a demostrar-ho en bloc davant qui sigui".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.