Setmanari d'informació local - 139 anys

El Tren de Sóller augmenta les seves freqüències fins a finals d'octubre

El servei oferirà durant aquests mesos sis trajectes diaris de Palma a Sóller, i vuit de Sóller a Palma

Per a aquesta temporada estival, l'històric Tren de Sóller ha ampliat, des de l'1 de juliol passat, la seva oferta de servei, estenent-la fins al 31 d'octubre, per tal de satisfer la demanda creixent dels visitants durant els mesos d'estiu.



Així, el tren realitzarà 6 trajectes diaris d'anada Palma – Sóller (des de les 10.10 hores i fins a les 19.40 hores) i 8 diaris de tornada Sóller – Palma (des de les 09.00 hores i fins a les 19.30 hores), que enllacen amb el tramvia per a una experiència més completa.


Segons ha informat el president de la companyia ferroviària, Óscar Mayol, «l'ampliació de freqüències del Tren de Sóller respon a la creixent demanda dels turistes i locals que volen gaudir d'aquest singular recorregut». A més, assegura que «el nostre objectiu és oferir un servei de qualitat i facilitar l'accés a aquells que volen explorar la bellesa natural i la cultura de la regió».



La línia ferroviària històrica ha augmentat el nombre de sortides diàries, permetent als visitants gaudir de més opcions per planificar els seus trajectes a través d'aquest pintoresc viatge que travessa paisatges espectaculars de la Serra de Tramuntana.



Amb aquesta iniciativa, el Tren de Sóller cerca no sols millorar l'experiència dels turistes, sinó també contribuir a l'impuls econòmic de la zona. La línia ferroviària és un motor turístic crucial i un dels atractius més destacats de Mallorca, atraient milers de turistes cada any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.