Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

El nou equip de govern tendrà tres dedicacions exclusives i la batlia

Els sous, que s'han incrementat un 10% respecte de la passada legislatura, han estat aprovats al Ple d'avui al matí

Avui al matí s'ha celebrat el primer Ple des que es va constituir el nou equip de govern. En ell s'han tractat importants temes, com és el dels sous que rebran el batle i els regidors amb dedicació exclusiva. Finalment, el nou equip de govern tendrà tres dedicacions exclusives i la batlia. Aquesta xifra suposa tenir una dedicació menys que a la passada legislatura, on hi havia un total de cinc dedicacions (comptant la del batle).

Els nous sous han estat aprovats al Ple d'avui, tot i que hagin comptat amb els vots en contra de l'oposició. Cal destacar que els citats sous del batle i els regidors s'han incrementat un 10% respecte dels sous de la passada legislatura. En primer lloc, el nou batle, Miquel Nadal, cobrarà durant aquesta legislatura 58.000 euros anuals. Així, el batle de Sóller passa de cobrar 53.000 euros (que eren els que cobrava Carlos Simarro durant la passada legislatura) a cobrar-ne 58.000. L'oposició ha criticat durant el Ple l'increment del seu sou, i concretament la portaveu de Més, Laura Celià, ha manifestat que «cobrarà més que els directors generals», a la vegada que ha recordat que «el màxim que pot cobrar el batle de Sóller, tenint en compte el nombre d'habitants del municipi, són 58.080 euros».

Per altra banda, hi haurà tres regidors amb dedicació exclusiva. Aquests seran Carlos Darder Rosell i Maria del Mar Castañer Lozano, del Partit Popular; i Esther Alfonso Peláez, de Seny i Sentit. Els tres regidors cobraran un total de 45.430 euros anuals. Aquesta xifra també suposa un increment del 10% respecte dels sous dels regidors de la passada legislatura. En aquest aspecte, el partit Més ha criticat durant el Ple la dedicació exclusiva de les àrees que gestiona la regidora Mar Castañer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.