Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Arranca la jornada de les eleccions generals

Els primers votants al col·legi de Son Angelats.

La jornada electoral per a les eleccions generals ha començat amb normalitat. A partir de les 9 hores del matí s'han obert els 8 col·legis electorals de Sóller i el Port amb les 18 meses constituïdes i ja amb molta gent que esperava per dipositar la seva papereta abans de començar la jornada estiuenca. Els més de 9.000 sollerics podran triar representant per al Govern estatal fins a les 20 hores, just quan tanquen els col·legis electorals. Tot seguit es comptaran els vots per correu, que en el cas de Sóller han superat les 200 sol·licituds.

Val a dir que en aquests comicis els illencs elegeixen vuit dels 350 diputats al Congrés i cinc dels 250 representants al Senat.

Canvi de col·legi electoral

Cal recordar que com a novetat, en aquesta jornada electoral s'han traslladat d'ubicació alguns col·legis electorals. Així, els votants de l'Horta i sa Petanca s'han de desplaçar fins al poliesportiu de Son Angelats, mentre que els votants que fins ara anaven a l'Hospici ho han de fer a l'Espai Jove i els de l'Institut a l'Escoleta Municipal de Juli Ramis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.