Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Una sola empresa opta a la rehabilitació de l’edifici de Les Escolàpies

SOLLER - Les Escolàpies, entre el passat i el futur. Explicam els detalls de la reforma amb fons europeus d’aquest centre multiserveis que coincideix amb el 50 aniversari de la marxa de les religioses de l’edifici. | P.G.

La reforma de l’edifici públic de ses Escolàpies pot ser una realitat. L’empresa Obras y promociones Comas S.A. ha estat l’única que s’ha presentat al concurs per dur endavant la millora de les instal·lacions destinades majoritàriament a equipament cultural. Amb un pressupost de 2.512.918,43 euros, l’empresa ha presentat una oferta destinada a la rehabilitació energètica de l’immoble per un termini molt just de 12 mesos.

La Junta de Govern celebrada dimecres aprovà aquest tràmit d’urgència, ja que en tractar-se d’una subvenció procedent de fons europeus Next Generation té uns terminis molt limitats. Així, la junta acordà que l’entitat té set dies per presentar tota la documentació per justificar el projecte que ha de començar «dia 1 de setembre» apuntà el batle, Miquel Nadal.

Cal recordar que la rehabilitació de l’edifici municipal de les Escolàpies inclou millores per reduir els costs energètics de l’immoble a partir de tasques d’aïllament; millores en l’accessibilitat i adequació de l’activitat existent per a ús prioritari sociocultural i docent.

En aquest cas la subvenció europea apuja a 1,9 milions d’euros, mentre que l’Ajuntament aportarà 752.598,96 euros restants procedents del romanent de tresoreria de 2021, tal com s’aprovà en sessió plenària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.