Setmanari d'informació local - 139 anys

Expedient al concessionari de recollida d’escombraries de Deià per incompliment

Encara amb la vigent problemàtica de la manca d’aigua, els veïnats de Deià denunciaren aquesta setmana greus retards en el servei de recollida d’escombraries. El batle Lluís Apesteguia admeté les deficiències en l’activitat de Fomento de Contratas y Construcciones (FCC), i atribuí el conflicte a «un deficient servei per part de l’empresa responsable».

Segons l’alcalde, «des de l’Ajuntament ja els hem transmès cada dia la queixa més enèrgica, i avui finalment hem obert un expedient per incompliment del servei». Un extrem que podria significar la penalització d’aquesta empresa.

No obstant, Apesteguia assegurà a través de les xarxes socials que «el que cercam no és imposar una sanció, sinó que el servei es presti de forma correcta». Igualment, el batle no dubtà a qualificar de «boicot» l’actitud del concessionari davant les queixes.

Mentrestant, les escombraries s’acumulen diversos dies als contenidors de la població, amb el que això suposa en un moment de màxima ocupació i d’elevades temperatures. Des de l’oposició, el regidor Xisco Salas qualificà la situació de «vergonyosa», considerant que «en ple estiu no es pot deixar de prestar el servei durant diversos dies». A més, Salas reclamà a l’equip de govern «que es contracti de manera urgent un transport de residus alternatiu i que l’Ajuntament descompti el seu cost al concessionari, a més d’imposar-li una penalització econòmica».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.