Setmanari d'informació local - 139 anys

Sóller competirà aquest estiu per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d’Ecovidrio

Més de 115 establiments hostalers de Sóller i el Port participaran enguany a la quarta edició del ‘Moviment Banderes Veres’, una iniciativa posada en marxa per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya. Aquesta campanya cerca premiar el compromís dels municipis i de l’hostaleria amb l’economia circular i el reciclatge de vidre durant l’època estiuenca. Durant cada edició, un municipi de cada comunitat autònoma és premiat amb aquest valorat distintiu. A Balears, l’any passat el guanyador va ser Sant Antoni de Portmany, a Eivissa.

El regidor de l’Ajuntament de Gestió Ambiental, Sebastià Aguiló, ha explicat que «Sóller competirà enguany amb 28 municipis més de les Illes Balears i intentarà llevar la Bandera Verda a Sant Antoni de Portmany».

Durant la campanya d’enguany, Ecovidrio també llençarà la segona edició del Baròmetre sobre la sostenibilitat hostalera de les costes de les Illes Balears i premiarà els dos hostalers més compromesos amb la sostenibilitat. El ‘Moviment Banderes Verdes’ contempla accions per donar resposta al notable increment de la generació de residus d’envasos de vidre en zones costaneres ocasionat per la intensa temporada referent als mesos d’estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.