Setmanari d'informació local - 139 anys

L’ocupació als hotels de la Vall superà el 90% al mes de juliol

Pugen els visitants francesos i els procedents de països llunyans

Un dels hotels instal·lats a la Vall de Sóller.

Les dades d’ocupació hotelera als establiments de la Vall es manté en xifres semblants al 2022. Durant el juliol, es registrà un 90,87% de places ocupades, es tracta d’uns valors semblants al mateix període de l’any passat en què es registrà una ocupació del 90,25% i als períodes anteriors a la pandèmia, els quals se situaven entre els 87 i 88% d’ocupació. Quant a les previsions per als propers dos mesos, el president de l’Associació Hotelera, Lluís Rullan es mostrà positiu. Tot i que són previsions i poden variar «amb les reserves de darrer minut, ja estam amb xifres per damunt del 87%», explicà.

Pel que fa a les nacionalitats, sorprèn que al juliol «hi ha hagut més francesos que d’altres temporades, però també comencen a despuntar clients de països llunyans, que abans eren poc habituals», afirmà Rullan. Així, d’aquestes destinacions destaquen turistes de Corea del Sud; Austràlia i Nova Zelanda i també dels Estats Units. «Són clients majoritàriament més joves, potser per la gran quantitat d’estrangers que escullen la nostra vall per a casar-se», apuntà el president.

Oficina de Turisme

L’oficina de Turisme situada a la plaça d’Espanya continua batent rècords de visitants. Al mes de juny, acudiren al furgó 7.507 persones, 1.181 persones més que el mateix període de l’any passat. Al mes de juliol, la xifra encara s’enfilà més i passaren per l’oficina turística 8.425 persones, 1.690 persones més que al mateix mes de juliol. D’ençà que obrí l’oficina de turisme de Sóller al mes de febrer, han visitat el furgó situat en una de les principals entrades al municipi un total de 36.490 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.