Setmanari d'informació local - 139 anys

Els cotxes mal aparcats vora la zona de Lepanto impedeixen la circulació

Els veïnats es queixen que la situació és «insostenible»

Fa setmanes que els residents de la zona de Lepanto, al Port, tenen dificultats per arribar a casa seva. El motiu és la quantitat de cotxes mal estacionats que es posen al llarg de la via que du el mateix nom, i que de vegades impedeixen la circulació d’altres vehicles.

Segons els veïnats, la situació comença a ser «insostenible, perquè si un d’ells aparca malament ja no es pot circular pel carrer i quedes tancat», comenten. Els residents d’aquest carrer i els adjacents expliquen que aquesta situació es produeix sobretot de nit quan «n’hi ha que deixen cotxes a banda i banda, fent molt difícil accedir al parc o circular per la via pública». De fet, reconeixen que la Policia Municipal «fa alguna inspecció de tant a tant per la zona, però tot i veure vehicles mal aparcats, no diuen res».

Tot això es produeix quan a uns pocs metres hi ha situat el pàrquing de Lepanto gestionat per l’empresa pública Sóller 2010 i que sobretot «els vespres té places buides per deixar els vehicles, però igualment els deixen a fora», asseguren.

Aquesta setmana, la situació ha empitjorat, i cada dia els residents «ens hem trobat amb el carrer ple de cotxes». Així, els veïnats reclamen a l’Ajuntament que «apliqui mesures, perquè, en canvi, alguns residents sí que han estat multats per no tenir el cotxe ben estacionat», apunten.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.