Setmanari d'informació local - 139 anys

Tallat el carrer Tramuntana, al Port, per la caiguda d'un arbre

El temporal deixa inundacions a cases i locals

Estat de com ha quedat l'exposició al carrer Toni Montis.

Carrers tallats, inundacions en locals i carrers o arbres caiguts. Aquest és el balanç, de moment, del que està deixant el temporal de pluja i vent que té Sóller i la resta de les illes Balears en alerta. Policia Local continua atenent un gran nombre d'incidències que afecten diferents punts de Sóller i al Port. Allà, s'ha tallat el carrer Tramuntana per la caiguda d'un arbre i s'han inundat locals comercials i restaurants per la pluja intensa. Altres negocis han servit de resguard a clients que s'ha topat amb la tempesta, mentre l'exposició sobre la Serra de Tramuntana al passeig Toni Montis ha 'volat' i s'han desprès tots els elements al llarg del passeig.

A Sóller, hi ha diverses inundacions a causa de l'acumulació de l'aigua. Al carrer de sa Mar i al centre de Sóller. Des de l'Ajuntament han informat que se suspenen tots els actes prevists per avui vespre.

El servei de Bus que cobreix la línia Palma-Port de Sóller ha quedat fora de servei per meteorologia adversa i per obstaculització de la via.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.