Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament es compromet a cercar aparcament als veïnats de Ses Set Cases

El Consell pintarà finalment la línia groga només als trams més estrets

Els asfaltatges del camí Es Murterar.

Després que l’Ajuntament anunciàs que el Consell pintaria la línia groga a tot el tram comprès de Ses Set Cases, aquesta setmana ha rectificat i s’ha compromès a deixar els trams més amples d’aquesta carretera que connecta Sóller amb Fornalutx sense línia groga perquè els residents hi puguin deixar els vehicles. Juntament amb aquesta mesura, l’equip de govern es comprometé amb els veïnats a cercar un aparcament que resolgui els problemes als residents d’aquesta zona i que no disposin de garatge privat. Així, després d’una reunió mantinguda amb una desena de veïnats dimarts, el batle, Miquel Nadal, i els regidors Carlos Darder i Pep Porcel coincidiren «en cercar una solució perquè no surtin malparats», assegurà el batle.

Val a dir que fins ara els residents de la zona deixaven els cotxes aparcats damunt la voravia, en una carretera que és de doble sentit i que és una de les principals vies de circulació del municipi. Amb els treballs d’asfaltatge que es duen a terme aquests dies també s’inclou el pintat de les marques vials i una d’elles és la línia groga que amb els anys es va anar esborrant i que seguia des de l’encreuament de la Cooperativa fins a gairebé el Pont de Can Rave.

Circulació

Pel que fa a la circulació, des de dilluns s’ha vist condicionada per les obres de pavimentació del camí del Murterar. Com a vies alternatives, els conductors circulen des de dilluns pel carrer Isabel II o per la carretera del Puig Major per arribar a Fornalutx una volta que ha afectat molts veïnats, ja que es tracta d’una de les principals vies de comunicació de Sóller.

De fet, Policia Local reforçà ‘les hores punta’ amb tres agents per regular el trànsit que sobretot s’acumula al centre, «ja que s’han tornat a formar retencions importants a causa del canvi de circulació pels asfalts», va reconèixer Darder. Així, durant la franja horària compresa entre les 11 hores i les 14 hores, s’han vist llargues retencions a Isabel II; Jeroni estades i fins al Mercat o cap al carrer Bauzá, per la gran quantitat de vehicles que arriben des de la carretera principal i que no poden circular pel Murterar fins a les 18 hores del capvespre.

Tot i aquestes retencions, el regidor d’Infraestructures, Carlos Darder assegurà que les tasques de pavimentació estaran enllestides «abans de començar el curs escolar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.