Setmanari d'informació local - 139 anys

Sóller, elegit com un dels pobles costaners més atractius d'Europa, segons Jetcost

Els usuaris del cercador ho han triat juntament a Cadaqués, Tarifa, Combarro i Moraira

Els usuaris del cercador de vols i hotels Jetcost han elegit Sóller com un dels destins costaners més atractius d'Europa d'entre els 14 més valorats del continent. Juntament amb Cadaqués a Catalunya, Tarifa a Andalusia, Combarro a Galícia i Moraira a la Comunitat Valenciana, el Port i Sóller s'han destacat entre les primeres posicions pel seu encant i personalitat, però també per la seva bellesa, l'oferta gastronòmica i la cordialitat dels sollerics.

En concret, Sóller s'ha desmarcat d'altres destinacions pel tramvia històric que des del 1913 uneix muntanya i mar en un trajecte de mitja hora, des de la Vall, ubicada al cor de la Serra, fins al Port i la platja. A més de transportar passatgers, també s'ha utilitzat per portar les caixes de peix dels molls al mercat o les de taronges fins als vaixells que navegaven antany fins als ports francesos i per pujar les hortalisses de l'horta al poble.

Però aquest no és el seu únic atractiu, el municipi de Sóller ocupa una vall de la serra de Tramuntana delimitada pel mar. Les localitats bessones de platja i ciutat, a més de l'enlluernador camp circumdant, afegeixen varietat a l'experiència de viure al Port encara que sigui per uns dies només. Carrers empedrats bellament conservats, excel·lents restaurants, cafès i botigues i una sensació de viure la bona vida ho fan molt apreciat pels visitants que tornen una vegada i una altra i molts altres que decideixen fer-ho el seu lloc de residència. Hi ha edificis de l'època medieval i també d'estil modernista. Una casa de principis del segle XX acull al seu interior el Museu Balear de Ciències Naturals. Al voltant se situa el Jardí Botànic, amb centenars d'espècies vegetals de les Balears i de les Illes Canàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.