Setmanari d'informació local - 139 anys

Patrimoni autoritza el projecte del Centre de Dia a Ses Fontanelles

51663

La comissió de Patrimoni celebrada ahir a l’Ajuntament donà llum verda al projecte bàsic guanyador del concurs del futur centre de dia de Ses Fontanelles. El gabinet d’arquitectes de Santiago Fiol té l’autorització dels tècnics de l’ajuntament per continuar endavant amb la redacció del projecte que donarà forma al centre d’estades diürnes que s’ubicarà a l’antic edifici de l’escorxador municipal. El projecte havia de passar per la comissió de Patrimoni en tant que es tracta d’un edifici inclòs dins el catàleg municipal. Una vegada que els tècnics han valorat l’estat de l’edifici protegit, el gabinet d’arquitectura té ara tres mesos per presentar el pla definitiu de l’equipament públic que comptarà amb 20 places i d’aquestes, un mínim de 15 seran per a persones majors en situació de dependència que s’incorporaran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

Cal recordar que el projecte bàsic descriu un edifici principal, amb planta baixa i una part central amb més altura, que ocupa una superfície de 310 metres quadrats i un conjunt d’edificacions annexes menors d’un total de 153. La nau principal tendrà doble alçada per tal de posar en valor l’espai. Aquest punt era el que havien de revisar els tècnics i del qual s’haurà de fer una modificació molt puntual per ajustar-se a la normativa.

No obstant això, es mantindrà l’emblemàtica imatge exterior; tota l’estructura i per facilitar l’accés als usuaris es conservarà l’espai diàfan que queda entre la façana de l’edifici i el muret existent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.