Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Diumenge arriba el mercadet d'estocs

L'esdeveniment comptarà, a més, amb cinc actuacions musicals

Aquest diumenge dia vuit d'octubre arriba el mercadet d'estocs. La Plaça Constitució serà l'escenari encarregat d'acollir les diferents paradetes muntades pels comerços del municipi. En aquestes, s'oferirà una gran varietat de productes. Entre les 10 i les 18 hores, els interessats podran acudir a la nova edició d'aquest mercadet d'oportunitats, que tant èxit ha assolit durant les darreres edicions.

A part d'oferir-se una llarga llista de material al nucli del municipi, l'esdeveniment serà amenitzat amb diferents actuacions musicals que faran gaudir la gent. Entre d'altres, 'Petxandongos', 'Di Pinto di Piu', 'Saladina' i 'Knela Girls' animaran els assistents amb les seves interpretacions. A més, cal destacar també l'estrena de la nova Xaranga de la Banda de Música de Sóller, qui passejarà pels carrers del centre a partir de les 12.30 hores.

L'esdeveniment ha estat organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica, amb Sebastià Aguiló al capdavant, juntament amb el clúster Sóller Bon Dia, encapçalat per Llucia Pizà. El mercadet va ser presentat la passada setmana pels seus principals impulsors. En cas que hi hagi males condicions meteorològiques, l'esdeveniment es farà al Mercat Municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.