Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila aposta per una reforma «funcional i senzilla» al Defensora

La bastida que subjecta la façana ha quedat instal·lada

L’Ajuntament aposta per una reforma del teatre Defensora que sigui «més senzilla, funcional i econòmica». Així ho manifestà en roda de premsa, el batle, Miquel Nadal, després d’una reunió mantinguda amb el president i secretari de l’Associació Defensora Sollerense, Jaume Casasnovas i Joan Oliver i altres regidors. Tot i que encara no hi ha cap projecte damunt la taula, el batle assegurà que es tracta d’una idea que coincideix també amb la proposta dels membres de l’associació «ja que la voluntat és tornar-lo a aixecar».

Mentrestant, aquesta setmana ha quedat instal·lada la bastida que subjecta tota la façana principal del carrer de Reial, després de dues setmanes de treballs, per evitar que es desprenguin més trossos cap a la via pública «i que el veïnat pugui fer caseva aviat», explicà el batle. A partir d’aquí, els tècnics confien tenir el primer informe del peritatge extern la propera setmana i adjudicar dins aquest mes les tasques de desenrunament de dins l’edifici «amb l’objectiu que quedi buit abans de finalitzar l’any», explicà Nadal.

Per altra banda, l’Ajuntament treballa també a rescindir els contractes amb la constructora que feia les obres de la segona i tercera fases i també amb el gabinet de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.