Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila posa en marxa 27 dels 52 projectes que es pagaran amb el romanent

El batle reconegué que «anam molts justs de temps»

SOLLER. La Vila demana a Ports la cessió de l’oratori de Sant Ramon per 4 anys. L’Oratori de sant Ramon és l’actual seu de la tercera edat del Port. | I.C.

Aquesta setmana s’ha començat a donar llum verda als projectes aprovats a partir del romanent de tresoreria. De les 52 propostes presentades per les regidories, se n’han posat en marxa 27, després que el document estàs a exposició pública durant un mes. Val a dir que la majoria de propostes són adquisicions de material, per la qual cosa es tracta d’una partida de subministrament que no necessita projecte. En altres ocasions es tracta de contractes menors o de propostes que ja comptaven amb un projecte elaborat, com és el cas de la reforma de la coberta de l’Oratori de Sant Ramon, al Port.

No obstant això, el batle Miquel Nadal reconegué que l’equip de Govern està centrat a aplicar els romanents, perquè «anam molts justs de temps» per dur endavant totes les propostes.

Així i tot, des de la regidoria de Contractació confien aviat poder treure el concurs del «projecte d’asfalts i voravies i del canvi de la coberta del poliesportiu Es Puig», explicà, Carlos Darder. Aquests dos darrers projectes sumen gairebé 800.000 euros del total aprovat que puja als 2,7 milions.

Cal recordar que dins aquesta partida també s’assignà un milió d’euros per a les primeres tasques de recuperació del teatre Defensora, una aportació que va fer pujar en total a 3,7 milions d’euros la despesa del romanent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.