Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament compra per 210.301 euros dos solars per a la depuració terciària

En total es tracta d’uns terrenys que abracen 4.550 metres quadrats

53125
SOLLER. DEPURADORAS. L’Ajuntament tanca un acord per uns terrenys a Son Puça per instal·lar la depuració terciària. Els terrenys adquirits estan al costat de la depuradora. | R.S.S

La junta de govern celebrada dijous aprovà l’adquisició dels solars on s’ubicarà la depuració terciària. Mitjançant una despesa procedent del romanent de tresoreria, l’Ajuntament comprarà els terrenys que confronten amb la depuradora de Son Puça per un valor de 210.301 euros. En total es tracta d’uns solars que abracen 4.550 metres quadrats i que serviria per col·locar el sistema de tractament d’aigües idònies per al reg.

Val a dir que fa poques setmanes, el regidor d’Agricultura, Sebastià Aguiló afirmava que l’acord amb la propietat estava tancat. De fet, la declaració que va fer el Govern considerant el projecte d’interès general ha facilitat la tramitació per part de l’equip tècnic.

Tot i l’adquisició en breu dels terrenys, Aguiló anuncià que per avançar en la instal·lació de la depuració terciària a Sóller s’haurà de modificar l’ús de les parcel·les que ara són de naturalesa rústica. A més, el regidor explicà que serà necessari «controlar les sortides d’aigua dels hotels situats a la zona del Través i Can Generós», per tal de minimitzar la salinitat que arriba a la depuradora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.