Setmanari d'informació local - 139 anys

La Vila crearà una sala de conferències al Mercat

El local de la planta de dalt serà remodelat per acollir també la ràdio

La sala ubicada a la planta de dalt del Mercat Municipal serà destinada pròximament a acollir noves activitats. Tal com ha confirmat l’Ajuntament aquesta setmana, la idea és que en aquest local es faci una remodelació per crear una nova sala de conferències, «que tanta falta fa a Sóller avui en dia», ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sebastià Aguiló.

Recordem que actualment en aquest local de la zona superior del Mercat s’hi ubica una pista de grans dimensions de cotxets teledirigits. Durant els darrers anys, aquesta sala ha estat la seu del club d’slot solleric. Però, tal com informà Aguiló, «avui hi ha ben poca gent que empri aquesta sala, no l’usen ni 10 persones, i és una llàstima que aquest gran local no pugui ser aprofitat per a altres esdeveniments».

Amb motiu d’aquest canvi que vol dur a terme l’Ajuntament, el batle, Miquel Nadal, i Aguiló feren aquest passat dimecres al matí una visita a la citada sala per tal de comprovar l’estat en què es troba i les grans dimensions de les quals disposa. Segons manifestaren els dos membres municipals durant la visita, s’hi podria crear un gran saló d’actes que podria abastar «fins a més de 100 persones».

Segons explicaren, «aquesta nova sala donaria sortida a algunes de les mancances que patim avui dia al municipi». Entre altres, s’utilitzaria per a fer conferències, presentacions de llibres, tasts o altres esdeveniments.

Parlant ara de la seva entrada, la nova sala disposaria també d’un ascensor. Tal com ha informat Aguiló, «col·locarem un ascensor on ara hi ha els banys de la planta inferior, i aquest pujaria els assistents fins a la porta de la nova sala de conferències». I, en darrer lloc, farien una reforma a les escales que pugen fins a la planta superior del Mercat, ja que no s’ajusten a la normativa vigent per poder acollir esdeveniments, pel fet d’estar composta per nombrosos escalons seguits que no disposen de cap replà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.