Setmanari d'informació local - 139 anys

La Federació de Ciclisme exigeix actuacions urgents a la Ma-10

A part, un nou accident de trànsit continua indignant els veïns de la zona

La Federació de Ciclisme de les Illes Balears (FCIB) ha demanat aquesta setmana al Consell de Mallorca actuacions urgents a diverses carreteres de l’illa, entre les quals es troba la Ma-10. En una reunió mantinguda entre la Federació i el Consell, l’entitat ciclista ha exposat com un dels temes principals l’estat de conservació de les carreteres dependents del Consell, on consideren que s’han de fer millores perquè siguin més transitables per a la infinitat de ciclistes que les usen.
A part d’actuacions urgents a la Ma-10, els responsables també n’han demanat a la carretera del Coll de Sóller i a la que uneix Bunyola amb Orient. A part d’aquestes millores, la Federació també ha demanat al Consell la reactivació de la Comissió de seguretat, des d’on s’han de tractar els temes que afecten els usuaris de les vies de circulació, i en especial als ciclistes. A la reunió celebrada a la seu del Consell hi acudiren, per part de la Federació, el seu president Antoni Bauzà; el vicepresident Francisco Cuenca; el secretari Bernat Vidal i el gerent Javier del Rey. L’encarregat de rebre’ls fou el president del Consell, Llorenç Galmés, qui s’ha compromès a resoldre aquestes peticions exposades.

Nou accident a la Ma-10
Per altra banda, el passat cap de setmana la Ma-10 fou l’escenari d’un nou accident de trànsit. Un cotxe patí el dissabte vespre un fort accident en una corba propera al desviament que va cap a Fornalutx. L’incident ha generat el mal estar entre els veïns de la zona, els quals continuen indignats per les infraccions que es continuen practicant a la carretera propera a casa seva cada cap de setmana. El cotxe va patir l’accident mentre circulava a gran velocitat per la carretera Ma-10. Segons manifesta un dels membres de la plataforma Indignats Ma-10, «com podeu veure, tot segueix igual».

Premi Ciment per a la DGT
Finalment, el Grup d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha obert les votacions per als Premis Alzina i Ciment, amb els que volen reconèixer aquelles persones, organitzacions o institucions que hagin destacat per la seva aportació positiva o negativa al medi ambient. La DGT és una de les nominades al Premi Ciment, que fa referència a l’aportació negativa, per la seva mala gestió a la carretera Ma-10.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.