Setmanari d'informació local - 139 anys

Una conductora, il·lesa en incendiar-se el seu vehicle a Sóller

El cotxe ha acabat en flames aquest dilluns a primera hora

54893
El succés ha tengut lloc a primera hora del matí al carrer Isabel II.

Bon ensurt per començar el 2024. Una conductora ha resultat il·lesa aquest dilluns al matí després d'incendiar-se el seu vehicle. Pel que sembla, segons les primeres hipòtesis, la causa del foc ha estat un problema mecànic del cotxe. El succés ha provocat alarma al poble, en recordar el que va passar fa just una setmana, quan van cremar quatre cotxes estacionats.

Tal com apunten fonts policials, el succés ha tengut lloc a primera hora del matí al carrer Isabel II. Una dona que tornava al poble ha vist com del capó del cotxe començava a sortir fum i poc després, foc. Ràpidament, ha baixat del vehicle i ha avisat els serveis d'emergència.

Fins al lloc del succés s'ha desplaçat una dotació dels Bombers de Mallorca i diverses patrulles de la Policia Local de Sóller, que han hagut de tancar el pas a altres vehicles perquè els serveis d'extinció realitzessin bé la feina. Minuts després el foc ha estat extingit. El cotxe ha quedat calcinat.

El foc ha provocat certa alarma al poble al recordar l'incident de fa ara una setmana, quan van cremar quatre vehicles estacionats al camí de Son Bou. En aquesta ocasió, res no ha tingut a veure amb la presumpta mà d'un piròman.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.