Setmanari d'informació local - 139 anys

L’Ajuntament retirarà el catamarà de l’arena

Les ones ja s’han enduit part de l’embarcació

Des del passat mes de novembre, un catamarà està encallat sobre l’arena de la platja d’Es Través. Concretament, l’embarcació està situada enfront del Mini Bar. La Vila duu des de novembre intentant contactar amb el propietari del catamarà, per tal que procedeixi a la seva retirada, tot i no haver trobat resposta en cap de les ocasions. Per aquest motiu, serà finalment l’Ajuntament qui s’encarregui de retirar el catamarà de l’arena.

La problemàtica s’ha agreujat més durant aquests darrers dies, ja que el mal temps del passat cap de setmana va provocar que les ones arribessin fins a l’embarcació, rompent aquestes la part esquerra del catamarà. Les restes, òbviament, han acabat dins la mar, motiu pel qual l’Ajuntament ha decidit donar una passa més.

El regidor de Gestió Ambiental, Sebastià Aguiló, visità el cap de setmana passat l’embarcació per valorar el seu estat i aprofitar alhora per retirar algunes de les peces rompudes. Seguidament, aquest dimecres, una tècnica va anar també a la platja per fer una avaluació i procedir a fer l’informe de l’embarcació. Una vegada redactat l’informe per complet, es farà un requeriment de cinc dies al propietari del catamarà perquè retiri l’embarcació. Si passats aquests cinc dies el propietari no ha procedit a la seva retirada, serà la Vila qui s’encarregui de llevar el catamarà de l’arena. Tot fa preveure que el propietari continuarà sense donar resposta i, per tant, es dona pràcticament per fet que serà l’Ajuntament qui s’encarregui finalment de retirar l’embarcació, abans que aquesta continuï desprenent restes dins la mar.

Segons ha informat Aguiló, «si en aquests cinc dies el propietari no retira el catamarà, que és el que pensam que passarà, serem nosaltres qui ens encarreguem de retirar l’embarcació». Sobre les despeses, el regidor explica que «les despeses que ens suposi la retirada de l’embarcació se li demanaran judicialment al propietari a través d’una denúncia formal que efectuarem». La Vila estarà pendent de la situació durant la pròxima setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.