Setmanari d'informació local - 139 anys

Dues parelles opten a ser Valentes Dones 2024

L'elecció dels personatges històrics tendrà lloc dissabte a Son Angelats

Lina Sampol, Sílvia Arbona, Marta i Eva Seguí. | Isa Medina

Dues parelles opten enguany per ser Valentes Dones. En aquest cas les aspirants a representar les germanes Casasnovas són, per una banda, Sílvia Arbona i Lina Sampol, i per altra, les germanes Marta i Eva Seguí, les quals presentaren la seva candidatura ahir vespre en un acte celebrat a la Sala Magna. Val a dir que enguany, la sala de l'Ajuntament quedà petita perquè enguany també es renoven la resta de personats històrics que podran ser elegits en una votació que tendrà lloc dissabte entre les 17 i les 21 hores al poliesportiu de Son Angelats.

Així, per representar el Rei Moro i el seu fill s’han presentat tres parelles formades per Santi Marquès i Víctor Arbona; José Salmerón i Javi Cuartero i, finalment repeteixen candidatura Poli Bautista i Toni Navarro. Pel que fa a Guillem Coll Plaza donarà vida de nou al Capità Angelats i Tolo Coll Plaza, Pep Toni Martínez Marqués, Joan Jaume Marquès Coll, Marc Martínez Magraner, Niko Coll Bennasar interpretaran al Sergent Soler, al Virrei de Rocafull i als Capitans de Bunyola, Alaró i Santa Maria respectivament.

En darrer lloc, Antonio Servera, José Antonio Jordan, Francisco José Rodríguez, Juan A. Fernández, José Miguel García, Vicente Jofre, José Antonio Juncar, Pep Cánovas, Daniel Juárez, Miguel Ángel Coll, Francesc Castanyer, Damià Artigues i Lluís Coll representaran els tretze bandolers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.