Setmanari d'informació local - 139 anys

La Vila delimita l’espai per instal·lar taules i cadires a les terrasses

Avui els operaris municipals marcaven amb cinta una de les terrasses de plaça.

Avui han començat els treballs per marcar l’espai que tenen els negocis a la via pública. Els operaris de l’Ajuntament han inciat les tasques per delimitar l’espai per col·locar les taules i cadires a les terrasses de bars i restaurants. Coincidint amb l’obertura de molts establiments de cara a la nova temporada, els operaris de la Vila han començat primer per la zona de plaça i el centre de Sóller i després continuaran pel Port i els carrers on hi hagi els 260 negocis inscrits en el cens que té l’Ajuntament.

D’aquesta manera, la limitació de l’espai públic quedarà marcat tant per als establiments de restauració com també per comerços i botigues que tenen els seus productes exposats al carrer.
Cal recordar que la darrera ordenança aprovada pel Consistori obliga als negocis i comerços a tenir un plànol amb l’espai assignat i pel qual paga els imposts. En aquest sentit, una vegada marcats els metres quadrats «podrem comprovar que els negocis ocupen l’espai que tenen assignat, perquè policia compta amb una còpia d’un plànol», ha explicat el regidor de Governació, Carlos Darder.
Així, des d’avui i durant les properes setmanes s’aniran marcant tots els negocis que han registrat l’activitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.