Setmanari d'informació local - 139 anys

Fontsana recupera la sala destinada a centre de dia que obrirà al febrer

La residència Fontasana obrirà el centre de dia al febrer. La propietat ha recuperat una sala que en el seu moment havia de ser el centre d’estades diürnes, però que per manca d’ús es deixà d’utilitzar. Així ho confirmaren tant des de la residència com la regidora de Serveis Socials, Llum Castañer qui han assegurat que l’obertura està prevista per al mes de febrer. Per tant, les quinze places de què disposa la borsa estarien disponibles per a la demanda que hi ha a Sóller calculada amb unes 200 persones, segons comenten des de la Plataforma Pro Centre de Dia.

De fet, aquesta setmana els integrants d’aquest col·lectiu s’han reunit amb la regidora de l’àrea i amb la regidora d’Urbanisme, Esther Alfonso per conèixer l’estat tant del centre de dia de Fontsana «perquè sigui un centre qualificat tant a nivell d’instal·lacions com de personal» i també han demanat sobre de la futura instal·lació a l’Escorxador. D’aquest darrer cas, Castañer informà que «estam esperant que el Consorci revisi el projecte complet i ens ho enviï a noltros per examinar i donar el permís d’obres».

Després d’això, podrà sortir a concurs i es podran licitar les obres del futur centre de dia públic, del qual l’Ajuntament invertirà el 50% de l’import.

Respecte d’aquest tema, des de la Plataforma proposen a l’Ajuntament que «encara que existeix el llegat que deixà Adela Oliver i el seu espòs, que sol·liciti a l’IMAS que cofinanci el 25% de l’aportació que per Conveni, aporta l’ajuntament» per la inversió al nou centre d’estades diürnes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.