Setmanari d'informació local - 139 anys

Les famílies afectades proposen solucions per a les places d’escoleta

La Vila es reuní dimarts amb alguns dels pares i mares

Les famílies afectades per la manca de places a les escoletes locals continuen movent-se per tal de trobar, com més aviat millor, una solució. El seu objectiu és el de reunir-se amb qui faci falta per intentar esbrinar quina pot ser la via d’escapament més ràpida que doni solució a la situació. Per aquest motiu, les famílies s’han citat aquesta setmana amb l’Ajuntament per, a part de traslladar-li la greu situació, proposar-li diferents propostes a curt termini que els hi podrien ser beneficioses. De fet, una de les opcions que la Vila té damunt la taula és la de crear una nova escoleta. No obstant això, aquesta opció no és una solució viable per als afectats que pateixen el problema en aquests moments, ja que necessiten solucions a curt termini, i no a llarg, com ho és la creació d’una nova escoleta.

Així, dimarts es reuniren a la Sala Magna de l’Ajuntament un total de 13 famílies afectades amb el batle, Miquel Nadal; la regidora d’Educació, Andrea Pomar; i l’assessora tècnica docent de l’Institut per a l’Educació de la Primera Infància (IEPI), Maria Beatriu Arbona Albiñana. Les famílies suggeriren, entre altres, augmentar la ràtio de places per la via d’urgència, que permet ampliar-lo fins a un 10%; instal·lar mòduls prefabricats en algun espai municipal; o que la Vila adapti algun local seu perquè sigui una escoleta durant uns quants mesos.

Segons Pomar, «estudiarem aquestes propostes per veure si són viables». A més, diu que «ara feim feina a dues bandes: a curt termini, per trobar un espai que doni solució a aquestes famílies; i a llarg termini, creant una nova escoleta». La Vila ha sol·licitat a la Conselleria una reunió que comptarà amb representació de les famílies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.