Setmanari d'informació local - 139 anys

L’Ajuntament restaura els parcs infantils de Sóller i el Port

L’actuació preveu fer-ne tres de nous i renovar els altres vuit existents

Els parcs infantils del municipi estan sent sotmesos a modificacions durant aquests dies. Les empreses contractades per l’Ajuntament estan actuant durant aquests dies a les instal·lacions dedicades al gaudi dels més joves. Parlam d’empreses perquè es fan dues actuacions diferents. Per una banda, es construeixen tres nous parcs a l’Infante Lois, Camp de s’Oca i Alqueria del Comte. I, per altra banda, una empresa diferent s’encarrega de restaurar els altres vuit parcs infantils del municipi.

Així doncs, aquesta setmana s’han posat en marxa les actuacions. Començant pels nous parcs que es construeixen, cal destacar que el de l’Alqueria del Comte ja ha estat renovat. Durant aquests dies els treballadors han retirat les antigues atraccions, que es trobaven en mal estat, per tal d’instal·lar les noves. Així, el parc de l’Alqueria disposa ara d’atraccions amb elements més moderns i adaptats per a tots els infants. Segons ha informat el regidor d’Infraestructures i Vies Públiques, Carlos Darder, «els veïnats ens havien reclamat actualitzar quan abans aquest parc, perquè era antic i era ja perillós per als infants». Per aquest motiu, Darder explica que «després d’haver-ho consensuat amb els mateixos veïns de la barriada, hem instal·lat nous elements moderns i adaptats per a tots els infants».

Per altra banda, s’està actuant també al parc de l’Infante Lois, al Port. Allà els operaris estan durant aquests dies netejant i preparant el terra per poder ubicar-hi seguidament les noves atraccions. Així, treballadors de l’empresa encarregada estan remodelant el terra per tal que es pugui instal·lar el nou parc infantil, que també ha estat sol·licitat pels veïns de la barriada marinera. Segons Darder, «aquests dies estan preparant el terra per a continuació poder instal·lar els nous elements infantils que també seran adaptats».

I, en tercer lloc, el darrer parc que serà substituït per complet serà el del Camp de s’Oca, a Sa Calatrava. Les noves atraccions seran instal·lades també durant la pròxima setmana. Cal destacar que per a la creació d’aquests tres nous parcs l’Ajuntament ha destinat una partida total de 225.000 euros.
Finalment, cal destacar que es fa també una actuació paral·lela a aquesta que servirà per restaurar els altres vuit parcs infantils del municipi, per tal que els infants disposin d’unes millors instal·lacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.