Setmanari d'informació local - 138 anys

Tren i tramvia amplien les freqüències des d'avui

El tren començà l'activitat el passat mes de febrer. | Irene Cabrer - ARCHIVO

El Ferrocarril de Sóller amplia les freqüències de tren i tramvia a partir d'avui. Així, l'empresa ferroviària ofereix més horaris amb l'objectiu de satisfer la demanda dels visitants. Amb l'arribada de Setmana Santa i l'inici de la temporada turística el servei que connecta Palma amb Sóller amplia el nombre de sortides diàries, essent el primer trajecte des de la capital a les 10.10 hores i des de Sóller a les 9 hores del matí. El darrer viatge cap a Palma s'efectuarà a les 18.30 mentre que des de Palma cap a la Vall serà a les 19.40 hores. Pel que fa al tramvia, la primera sortida cap al Port es fa a les 8 hores del matí i el darrer trajecte les 21.05 hores.

Si bé la companyia ferroviària ha anunciat aquest augment de freqüències fins a l'inici de la temporada alta, "on s'ampliaran de nou les freqüències per oferir una major oferta d'horaris que permetrà als visitants gaudir de més opcions per planificar els seus trajectes". Amb aquesta mesura, el Tren de Sóller "confia ugmentar la satisfacció dels visitants i ocntribuir a l'impuls econòmic de la zona".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marià, fa devers d'un mes
Volem un tren a Soller, no això que hi ha ara i que fa avergonyir els que varen dedicar tants d'esforços per construir-lo fa mes de cent anys.
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente