Setmanari d'informació local - 138 anys

Desallotjats diversos habitatges en declarar-se un incendi forestal a Alconasser, a Sóller

El foc es va iniciar a les 00.37 hores, però a primera hora d'aquest diumenge ja s'ha donat per controlat

58133

Tot va quedar en un gran ensurt, però alguns veïns van haver de ser desallotjats de casa com a mesura preventiva a causa de la proximitat del foc. A les 00.37 hores de la matinada d'aquest diumenge, els equips d'emergència van ser alertats que a la zona de l'Alconasser, al terme municipal de Sóller, s'havia declarat un petit incendi forestal.

Ràpidament, agents de la Policia Local, Emergències 112, Guàrdia Civil, Bombers de Mallorca, Ibanat, SAMU-061 i Protecció Civil, es van desplaçar fins al lloc i es van fer càrrec del succés.L'Institut Balear de la Natura (Ibanat) va desplaçar 15 brigadistes, un vehicle autobomba, un tècnic i dos agents de medi ambient, així com un nombre important d'efectius dels Bombers de Mallorca. A primera hora d'aquest diumenge, cap a les nou del matí, es va donar per estabilitzat l'incendi.

Fonts oficials del Govern confirmen que el foc ha afectat aproximadament 0,9 hectàrees de pinar i oliverar.Durant tota la nit l'incendi ha generat una gran preocupació a la zona, especialment els veïns afectats que van haver de ser desallotjats com a mesura de precaució. Els equips d'emergències estaven preocupats perquè a la nit va començar a bufar el vent i temien que en qualsevol moment el foc pogués canviar de direcció i atacar zones poblades. Finalment, gràcies a la ràpida i efectiva actuació de tots els professionals desplegats a l'extinció no s'ha hagut de lamentar cap ferit ni pèrdua considerable.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.