Setmanari d'informació local - 138 anys

Arranca demà la devuit edició de la Fira de la Taronja

Llucia Pizá i Sebastià Aguiló. | Irene Cabrer

Arranca una nova edició de la Fira de la Taronja. A partir de demà i fins dia 28 d'abril s'han preparat esdeveniments culturals, gastronòmics i lúdics per promocionar els cítrics de la Vall amb un cartell ple d'actuacionsmusiclas, mostra artesana i visites guiades. Els actes centrals es concentren el cap de setmana amb la celebració del pregó de la mà de la padrina de la fira, Sebastiana Massanet i dissabte i diumenge la plaça es convertirà en el centre de la mostra de productes locals i d'artesania amb actes que aniran des de la 10 del matí fins a les 18 hores de la tarda.

Destaca, la nit taronja de dissabte que comptarà amb l'actuació de New Noise. La resta de propostes se celebraran fins dia 28 d'abril, que finalitzarà amb l'entrega de la Taronja d'Or a Fornalutx al cuiner Antoni Pinya. D'altra banda, els restaurants elaboraran plats a base de cítrics. Així, les jornades gastronòmiques s'allargaran fins a finals del mes d'abril amb la participació d'un gran nombre d'establiments.

El regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló i la presidenta del Clúster Sóller Bon dia, Llucia Pizá han presentat el cartell i el programa davant el brollador de plaça ben engalanat amb motiu de l'inici de la XVIII edició de la Fira de la Taronja.

D'altra banda, l'Ajuntament ha renovat els panells que promocionaven Sóller i Fornalutx com la Vall dels Tarongers. Els tòtems estaven en molt mal estat pel que avui s'ha procedit a canviar-los i ja llueixen a l'entrada del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.