Setmanari d'informació local - 138 anys

Els socis dels col·lectius podran recollir des d'aquest dissabte la seva polsera del Firó

El Firó s’apropa, manca tan sols un mes per a la seva celebració, i els preparatius per a la festivitat continuen posant-se a punt. Aquesta setmana la Vila ha rebut les polseres de participants i públic, les quals començaran a ser repartides a partir d'aquest dissabte. Els col·lectius de pagesos, pageses i moros muntaran durant el matí les paradetes a Plaça per tal que els socis puguin començar a recollir les seves polseres.

El distintiu dels participants té enguany la particularitat de disposar d’un codi QR que s’activarà el mateix dia del Firó per tal que les polseres no puguin ser falsificades, com sí que ha passat en altres edicions. Els codis seran controlats pels agents de seguretat en els diferents accessos. Com l’any passat, es distribuiran 5.000 polseres per als participants i 3.500 al públic.

Per altra banda, aquest dilluns es va reunir la junta local del Firó per organitzar la seguretat de la festa, per tal que aquesta es desenvolupi sense haver de fer front a incidents. En total, enguany el Firó comptarà amb 150 efectius de seguretat, entre agents de Policia Local; Guàrdia Civil; Protecció Civil i Seguretat Privada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.