Setmanari d'informació local - 138 anys

Els comerços del carrer de sa Lluna demanen més control del trànsit

58301

Els comerciants del carrer de sa Lluna demanen de nou més control en l’accés de vehicles en aquesta via. Si bé reconeixen que l’Ajuntament ha fet esforços per limitar el pas de cotxes en el principal carrer comercial de Sóller, l’augment de visitants al municipi i l’increment de repartidors procedents de plataformes online fa que l’accés per aquest carrer s’hagi descontrolat.

Per aquest motiu, la presidenta de l’Associació de comerciants del carrer de sa Lluna, Gràcia Andreo sol·licita a l’Ajuntament que posi ordre a l’entrada de vehicles en horari laboral «perquè la senyalització que hi ha a l’accés no és suficient i no atura als turistes que van despistats mirant el sistema de navegació que els indica el mòbil».

A això se li ha d’afegir l’increment de repartidors i de visitants que passegen pel carrer ja a l’inici de temporada, «la qual cosa suposa un perill per a vianants i per a vehicles». De fet, fa anys que els comerciants demanen més control d’accés al carrer comercial. Han sol·licitat pilons i fins i tot hi hagué una proposta d’instal·lació de càmeres de seguretat, una proposta que no es desenvolupà.

Cal recordar que l’accés al carrer de sa Lluna està permès per a veïnats i propietaris de negocis durant l’horari comercial per a què descarreguin les mercaderies. Tot i això, cada estiu la via es carrega de conductors que no haurien d’accedir-hi, «però que sense un impediment físic circulen fins a plaça», expressà la presidenta dels establiments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.