Setmanari d'informació local - 138 anys

Can Dulce distribuirà les polseres del Firó de les persones que no pertanyin a cap col·lectiu

Els diners recaptats aniran a benefici de la mateixa associació

Can Dulce s'encarregarà enguany de repartir les polseres del Firó de les persones que no pertanyin a cap dels tres col·lectius de la festivitat del mes de maig. La Vila elegeix cada any una associació per tal que sigui ella la que distribueixi aquestes polseres i pugui obtenir així un benefici amb la venda dels diferents distintius. Enguany l'associació elegida ha estat Can Dulce, qui destinarà els doblers recaptats amb la distribució de polseres de participants i públic al projecte central del seu casal: la restauració del sostre.

Així doncs, l'Ajuntament ha cedit enguany a Can Dulce 2.000 polseres de públic i 300 de participants, les quals es vendran fins a final d'existències. Per una banda, els residents a Sóller o Fornalutx podran començar a recollir la seva polsera a partir del pròxim dilluns 22 d'abril. Concretament, ho podran fer des del dia 22 fins al divendres 3 de maig. Els horaris de recollida seran de dilluns a divendres de 10.30 hores a 12.30 hores; i els dilluns i dimecres de 16 hores a 18.30 hores. Les polseres de participants costen 17 euros mentre que les de públic són gratuïtes. A més, Can Dulce vendrà també ventalls, que tendran un cost de 5 euros.

Per altra banda, les persones que no són residents a Sóller o Fornalutx i vulguin accedir al Firó com a participant o públic podran comprar la seva polsera a Can Dulce de dia 6 a dia 8 de maig. El dilluns dia 6 ho podran fer entre les 10.30 hores i les 12.30 hores i de les 16 hores a les 18.30 hores; el dimarts dia 7 podran adquirir la polsera entre les 10.30 hores i les 12.30 hores; mentre que el dimecres dia 8 tendran opció de comprar el distintiu entre les 10.30 hores i les 12.30 hores i de les 16 hores a les 18.30 hores. Les polseres de participants costaran 17 euros i les de públic, 2 euros. També podran adquirir els ventalls per 5 euros.

Aquests horaris foren concretats i pactats ahir dilluns en una reunió que van mantenir a la Vila representants de Can Dulce, entre les quals es trobava la seva presidenta, Rosa Marquès, i les regidores de Festes i Cultura, Mar Castañer i Antònia Frau, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.