Setmanari d'informació local - 138 anys

U Energia queda a les portes de l'ascens en acabar en un gran tercer lloc

Després de caure semifinals front el barça i superar a les amfitriones al partit pel tercer i quart lloc

58933

L'equip sènior U Energia Sóller ha tancat una temporada històrica amb gran tercer lloc a la fase quedant a les portes de l'ascens a la Lliga Iberdrola, la màxima categoria del volei espanyola. Després que a la fase de grups varen caure davant el Madrid Chamberi per 3-1 i superar pel mateix resultat al Leganés on milita la sollerica Lluïsa de Miranda, arribaren a les semifinals, on es trobaren amb un vell conegut com era el Barça.

A semis les coses començaren bé guanyant el primer set per un ajustadíssim 30-21, però poc a poc les sollerics començaren a acusar el gran esforç fet en els dos partits del divendres i el Barça passà a dominar i guanyà els tres sets restants deixant a les solleriques fora de la final i de l'ascens.

Així, avui han jugat el partit pel tercer i quart lloc front les amfitriones de l'Algar Surmenor Cartagena, amb el dubte de com anirien de forces i aviat es va sortir de dubtes, les de Sóller guanyaren els dos primers sets, però les rivals remuntaren guanyant els dos restants i portant el partit al tie break on les solleriques s'imposaren 15-11 quedant en un tercer que podria no tancar les portes a l'ascens si com cada any sol passar hi ha alguna renúncia. En qualsevol cas, enhirabona nines per la gran temporada i la gran fase d'ascens feta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.